لینک های سمت راست

تاریخ : سه شنبه 20 شهريور 1403

مهلت ارسال پایان نامه های کارشناسی ارشد جهت برگزاری جلسه پیش دفاع در شهریور ماه
به اطلاع آن دسته از دانشجویانی که آماده انجام پیش دفاع از پایاننامه خود در تیر ماه می باشند می رساند، آخرین مهلت ارسال فایل های مربوطه 12 شهریور می باشد. لذا تا تاریخ فوق نسخه ورد سه فصل تکمیل شده و همچنین فایل مربوط به بخش عملی پروژه خود را به همراه فرم تاییدیه اساتید راهنمای اول و دوم (قابل دسترس از سایت دانشکده بخش کاربرگ ها) به آدرس multimedia.tiau@gmail.com  ارسال کنید. چنانچه تا 48 ساعت ایمیل تایید دریافت نکردید با تماس با دفتر دانشکده (آقای اوجاقی) از دریافت آن اطمینان حاصل کنید. لطفا از ارسال نسخه های متعدد خودداری کنید. تاریخ فوق به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.
به درخواست هایی که فاقد هر کدام از سه فایل فوق (سه فصل کامل پایاننامه ، بخش عملی پایاننامه و تاییدیه اساتید راهنما) باشند ترتیب اثر داده نخواهد شد.

تبریز - خیابان آزادی - میدان حکیم نظامی - دانشگاه هنر اسلامی تبریز

کد پستی : 5164736931   تلفن : 35297591-041   دورنگار :35419719-041

کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه هنر اسلامی تبریز می باشد.